Affiliate Marketing

De relatie tussen adverteerder, uitgever en klant is de steunpilaar van affiliate marketing.

 

Affiliate Marketing is de term die wordt gebruikt om een ​​vorm van online adverteren te beschrijven die bestaat uit het belonen van een affiliate voor het verwijzen van een bezoeker of het belonen van een klant voor het uitvoeren van een gewenste actie, zoals het doen van een aankoop of het abonneren op een nieuwsbrief. In zekere zin kan Affiliate Marketing worden beschouwd als gratis publiciteit voor uw pagina, oftewel een netwerk van gerelateerde websites die klanten ertoe aanzetten om bij u te kopen.

Affiliate campagnes hebben de beste resultaten wanneer ze worden gecombineerd met Search Engine Optimization (SEO), Pay Per Click (PPC) campagnes, e-mailmarketingondersteuning en zijn vanwege hun tijdige onderzoeksproces goed geschikt voor reis-, retail- en service-industrieën -volume verkopen.

Effectieve affiliate marketing gooit niet een hoop links naar verschillende website-eigenaren in de hoop dat er iets blijft hangen. Het is een goed geplande, gespecificeerde inspanning die is bedoeld om langdurige relaties met websites van derden te ontwikkelen, websites die relevant zijn voor de industrie met vertrouwde pagina's te onderzoeken en een waardevol affiliatenetwerk voor uw website op te bouwen dat kwaliteit, geconverteerd verkeer oplevert.

Bovendien houdt succesvolle affiliate marketing ook bepaalde zakelijke eigenschappen in, zoals de mogelijkheid om flexibel te zijn met commissiewaarden, vooral in tijden dat de omzet daalt, omdat een hogere commissie partners voor u moeilijker maakt.

14

Affiliate Marketing Campagnes

27

Affiliate monitorings

8

Nieuwe affiliates rekruten

9

Affiliate netwerk selecties

3

Affiliate Rewards Programma Management

9

Banner creaties

Onze case studies

Bekijk meer projecten

Ons aangesloten managementteam kan een duidelijk inzicht in uw merk, propositie en producten creëren om u te helpen beter te presteren dan uw concurrenten. We beschikken over de technische en strategische ervaring die nodig is om ons in staat te stellen om u te verbinden met meerdere netwerken, verticals en uitgevers die het meest geschikt voor u zijn, terwijl we optimale plaatsing leveren en volumes van echte verkoop genereren.

Het is ook belangrijk om een ​​vertrouwensrelatie met uw aangesloten sites te onderhouden door ervoor te zorgen dat u commissie betaalt binnen de afgesproken deadline. Wij geloven dat de sleutel tot een succesvolle campagne het onderhouden van een sterke relatie met uw partners is om hun vertrouwen in uw merk te helpen opbouwen. Dat is de reden waarom onze professioneel opgeleide experts innovatieve strategieën en relaties met andere toppartners gebruiken om uw omzet en leads binnen een prestatiegericht model te vergroten.

HAAL MEER UIT JE WEBSITE!

Vertel ons over uw bedrijf

Laat ons u helpen uw bedrijf met passie online te laten groeien

Neem vandaag nog contact met ons op en haal het maximale rendement uit uw investeringen.