Mobile Marketing

Nieuwe kanalen en platforms ontstaan ​​dagelijks, en mobiel neemt een sterke voorsprong.

Het aantal smartphonegebruikers groeit voortdurend en is al veel groter dan pc-gebruikers, daarom moet de mogelijkheid om het publiek van dit kanaal te bereiken niet worden genegeerd. Mobiele marketing zorgt voor sterkere gebruikerservaringen die verder gaan dan de standaard banner advertentie (die gemakkelijk over het hoofd kan worden gezien op een mobiel scherm) wat een grotere mogelijkheid biedt om de doelgroep altijd en overal te bereiken.

Mobiele marketing biedt een breed scala aan mogelijkheden om op een persoonlijker niveau met gebruikers om te gaan. Tegenwoordig kunnen we een veel specifiekere doelgroep aanspreken, niet alleen op basis van leeftijd, geslacht en locatie, maar ook op basis van interesses en mobiele browsegegevens en andere factoren die de mogelijkheid bieden om een ​​specifiek doelsegment te bereiken binnen een specifiek doelgroepprofiel.

Wij zijn experts in het ontwikkelen van (mobiele) websites, onze implementatie services zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Als een toonaangevend professioneel team voor mobiele marketing kunnen we uw volledige mobiele campagne beheren, van strategie overzicht, doelgroep profilering, campagne ontwerp en -ontwikkeling tot en met levering en rapportage.

 

41%

Bezoekersstijging in betrokkenheid ná 1ste paginaweergave

 

 

 

 

21%

Bezoekersstijging in pagina betrokkenheids-ratio

+80k

Gemiddelde Page Views p.maand

12k

Mobiele Downloads

We bieden een op maat gemaakte analyse van uw mobiele marketingstrategie, afgestemd op zakelijke behoeften. Loop geen zakelijke kansen mis - ga voor mobiel!

Mobile First Design

We zorgen voor een geweldige browse-ervaring voor alle gebruikers met gerichte inspanningen op mobiel en desktop.

 

Mobile Targeting

We kennen het potentieel voor mobiele marketing voor zakelijk succes, daarom zijn onze mobiele campagnes gebaseerd op nauwkeurige targeting.

SMS Campagnes

We gebruiken een cross-channel benadering die verschillende mobiele kanalen integreert, waaronder mobiele marketing campagnes via sms.

 

Onze case studies

Bekijk meer projecten

HAAL MEER UIT JE WEBSITE!

Vertel ons over uw bedrijf

Laat ons u helpen uw bedrijf met passie online te laten groeien

Neem vandaag nog contact met ons op en haal het maximale rendement uit uw investering.

Recensies

Bekijk meer