Online aanwezigheid analyse en audit van het bedrijf

Een succesvolle, digitale strategie is gebaseerd op een correcte analyse-instelling van uw website en uw bedrijf.

 

Complete bedrijfsanalyse

Een complete bedrijfsanalyse en audit omvat het onderzoek van uw site en campagne om een ​​duidelijk inzicht in uw branche te krijgen. Het bepaalt ook uw huidige positie binnen uw markt in vergelijking tot uw belangrijkste concurrenten.

 

Een grondige audit identificeert en corrigeert mogelijke obstakels voor de prestaties van uw website en helpt de basis te leggen voor uw bredere, digitale marketing inspanningen. De complete analyse biedt uitgebreide ontwerpaanbevelingen, contentmarketingstrategieën en een plan dat de ondersteuning van uw zakelijke behoeften en doelstellingen garandeert. Het stelt ons ook in staat om passende doelen te bepalen en te definiëren die een belangrijke rol spelen in uw gepersonaliseerde marketingcampagnes.

 

We werken nauw samen met onze klanten bij het vaststellen van doelen en doelstellingen voor hun online activiteit. Ons team van experts maakt gebruik van een breed scala (aan door de industrie geteste) tools, middelen en technieken voor een nauwkeurige analyse van uw bedrijf, klanten en concurrentie. Aan het einde van onze analyse en audit dienen we een uitgebreid rapport in over onze bevindingen, met duidelijke en onderbouwde aanbevelingen over de volgende te nemen stappen.

 

Lopende perstatie strategie

De informatie in onze rapporten geeft u volledige transparantie en kan vervolgens uw voortdurende, prestatie-optimaliserende strategie verbeteren.

 

Projects optimizing behavior

We zijn in staat om projecten (kosten)efficiënt te realiseren en tegelijkertijd top-of-the-line producten en diensten te leveren. Met alle pijlen gericht op; het maximaliseren van efficiëntie. Zo voldoen wij op dagelijkse basis aan de zakelijke behoeften en commerciële doelstellingen van elk van onze klanten.

 
Effective Web Development Solutions

We bieden real-time analyses, in-page analyses, marktanalyses, inhoudscontrole, concurrent control, klantcontrole en influencer-analyse. We creëren ook "persona's", wat een effectieve manier is om de behoeften van uw doelgroep te begrijpen en daarbij prioriteit te geven aan de functies en functionaliteit van uw gepersonaliseerde succes strategie. Enkele nuttige functies binnen ons analyseprogramma zijn onder meer: ​​aangepaste filters, geautomatiseerde taken, evenement tracking, trechter visualisatie, ondersteunde conversies, bezoekersstroom, omgekeerde doelpaden, plus nog veel meer services afhankelijk van wat uw bedrijf nodig heeft.

 

81

Bedrijven geanalyseerd

102

Markt analyses

66

Bedrijfsinhoud audits

38

Klanten audits 

13

Evenement trackings

335

Inner-page analytics

Onze case studies

Bekijk meer projecten

 

 HAAL MEER UIT JE WEBSITE!

Vertel ons over uw bedrijf

Laat ons u helpen uw bedrijf online te krijgen en met passie te laten groeien

Recensies

Bekijk meer 

Ontvang per e-mail een gratis professionele analyserapport(PDF) t.w.v. €129,- van uw huidige website. U ontvangt daarnaast een beknopte ''optimalisatie-lijst''. Hierin staan de algemene verbeterpunten op gebied van SEO en PageSpeed