Full service online marketing agentschap

Ons team ontwikkelt effectieve contentstrategieën voor vooruitstrevende bedrijven. We hebben een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen van webdiensten & optimaliseren van zoekmachine rankings.

Bij Uppersite Nederland streven wij naar relaties op basis van transparantie, doorzettingsvermogen, wederzijds vertrouwen en integriteit. Met onze medewerkers, klanten en andere zakelijke partners.

Wij genieten ervan om met onze klanten online succes te behalen. Je kunt ons inschakelen voor vrijwel alle aspecten in online marketing. Websites, SEO, SEA, Link Building en Copywriting is bij Uppersite de core business. Met ruime ervaring in het promoten van websites en webwinkels weten wij precies wat er nodig is om een persoonlijke online presentatie te maken die goed scoort in Google en daardoor direct relevante bezoekers aantrekt.

Ons team van specialisten levert uitstekende resultaten. Zij weten creatieve ideeën te combineren met onze uitgebreide ervaring. We kunnen u helpen een duurzame, betekenisvolle relatie met uw klanten op te bouwen door hen online met uw bedrijf, product of merk te betrekken.

We werken in uiteenlopende gebieden als zoekmachine optimalisatie-/adverteren, sociale media marketing, e-mailmarketing en digitale marketing.

 

4

Jaar Online Marketing

143

Analytics Reports

36

Email Campagnes

96

SEO Campagnes

#1

Web-developers

71

Eerste posities

Neem vrijblijvend contact op

Heb je al een website maar haal je hier niet het gewenste resultaat uit? Geen zorgen. Wij zorgen voor een grondige analyse van je website en komen met praktische verbeterpunten op diverse vlakken. We kijken naar de prestaties van je website bij het laden van de pagina. We doen browser tests en testen op diverse apparaten en kijken of de website responsive is. Ook kijken we of de website technisch in orde is.

We analyseren de SEO teksten en overige content op de pagina’s en kijken naar de optimalisatie. We kunnen daarbij direct zien of de optimalisatie juist is en waar deze eventueel kan verbeteren. We kijken naar het zoekgedrag van je doelgroep en controleren of de website goed aansluit bij de zoektermen waarop zij jouw website zoeken.

Ten slotte beoordelen we de vindbaarheid van de website. Is de website populair in Google? Is de zoekmachine optimalisatie in orde? We bekijken de Google adwords campagne indien aanwezig en meten de populariteit van de website op social media en andere platforms.

564 Bedrijven bezocht

4+ Jaar Expertise  

100+ Succesverhalen

800+ Koppen koffie

ONZE  VISIE 

Het meest gerespecteerde internetmarketingbureau. We willen de manier veranderen waarop bedrijven online spreken, luisteren en delen.

 

Gepassioneerd over onze partners

Ons digitale marketing werk spreekt voor zich. We leveren een uitstekende service op maat voor al onze klanten - groot of klein.

 

Mijlpalen

Enkele opmerkelijke evenementen dat ons digitale marketingbureau heeft doorgemaakt.

2015

Juni, 2015

Agency started by web enthusiasts Dominic Benson and Noah Frost in Cambridge, UK.

Juni, 2015

The company’s first iOS app was released and quickly rose to the Top 50!

October, 2013

Established London headquarters.

2014

February, 2014

Our social media optimization services used by some of the top companies in UK.

June, 2013

Our company raised 5 million pounds to build all new social optimisation platform for next generation online marketing.