Pay Per Click (PPC) Advertentie Campagne

Pay Per Click heeft een onmiddellijke impact en geeft uw merk een veel groter bereik en weergave als gevolg van eerste pagina-exposure op grote zoekmachines.

 

Onze campagne strategieën zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun markt omstandigheden. We bieden up-to-date Pay Per Click-services, waaronder: betaalde zoekadvertenties, video advertenties, display-advertenties, PPC-remarketing en social-media advertenties.

Wij leveren resultaten die onze klanten helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken. We beheren de accounts van onze klanten dagelijks en controleren biedprijzen en budgetten om ervoor te zorgen dat we de ROI maximaliseren.

Onze uitstekende resultaten zijn te danken aan onze complexe en op maat gemaakte aanpak, inclusief een gedetailleerd overzicht van de activiteiten van onze klant en ambities voor Pay Per Click-advertenties, evenals een evaluatie van opties met een geprioriteerde lijst van aanbevolen activiteiten.

Betaalde Zoekmachine Advertenties

Verdien een positieve ROI via onze PPC-zoekadvertenties. Besteed uw budget slim en gebruik de meest gerichte en kosteneffectieve vorm van adverteren.

 

PPC Remarketing

Verander uw waardevolle 'potentiële klanten' in 'loyale klanten'. Ons team van professionals zal u helpen om gebruikers die belangstelling hebben getoond opnieuw te betrekken door een strategie te ontwikkelen die aan al uw behoeften voldoet.

 

Social Media Adverteren

Wilt u bewustzijn genereren over uw merk, product of service? We zullen een social-media advertentie strategie ontwikkelen die is gericht op het behalen van KPI's en uw doelen.

 

Video & Display Adverteren

Wij zijn experts in online adverteren. Ons team staat klaar om u te helpen het concurrentievoordeel te behalen door videoadvertenties te maken die de aanwezigheid van uw merk zullen vergroten.

 

221

PPC-campagnes ontwikkeld

173

 Zoek Advertentie campagnes

17

Video Advertising Projects

41

Display Advertentie campagnes

98

Succesvolle PPC Remarketings

115

Social Media Advertentie Projecten

Onze case studies

Bekijk meer projecten

We hebben genoeg ervaring om bekroonde campagnes op Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube te maken.

 

HAAL MEER UIT JE WEBSITE!

Vertel ons over uw bedrijf

Laat ons u helpen uw bedrijf met passie online te laten groeien

Recensies

Bekijk meer

Neem vandaag nog contact met ons op en haal het maximale rendement uit uw investeringen.