Web Development 

We hebben ervaring in alle facetten van webontwikkeling om onze klanten te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Zet uw bedrijf online, verdien meer omzet en ontdek meer leads dan ooit tevoren.

We hanteren een uitgebreide benadering van webontwikkeling, van codering en mark-up tot webontwerp en -inhoud. We zijn trots als team van ervaren professionals die samenwerken. Ons doel is om uw website te ontwikkelen, niet alleen om hoger te scoren in zoekmachines, maar om echt de best mogelijke ervaring aan uw gebruikers te bieden.

 

We bieden een breed scala aan services, waaronder e-commerce sites, volledige websites, platforms, portals, extranetten, intranetten, op maat gemaakte software oplossingen, native en hybride mobiele en tablet-apps, Facebook-applicaties, een informatie-hub, of gewoon een site die fungeert als online portfolio om uw services weer te geven. Wij kunnen u helpen met al uw behoeften.

 

E-commerce Oplossingen

Ons bedrijf heeft succesvolle oplossingen voor het ontwikkelen van e-commerce- en winkelwagentje-software voor online bedrijven.

 

Wordpress CMS

Wij ontwikkelen content management systemen (CMS) om u in staat te stellen site-inhoud effectief te beheren.

 

Intranets/Extranets

Ons team ontwikkelt aangepaste oplossingen voor intranetten en extranetten ontwikkeling, Sharepoint-integratie en kennisbeheer.

 

Facebook Applicaties

Wij zijn een toonaangevend bedrijf voor applicatieontwikkeling dat diensten voor ontwikkeling van web-, mobiele en Facebook-apps aanbiedt.

 

Email Marketing

We creëren de beste e-mailmarketing software om e-mailcampagnes te maken, verzenden en volgen die doorgaans resultaten opleveren.

 

PHP en JS Development

We bieden software-ontwikkelingsdiensten in: PHP, Drupal, Python, JavaScript / jQuery en andere moderne technologieën.

 

Onze case studies

Bekijk meer projecten

25

E-commerce oplossingen

11

Websites for TOP 500 bedrijven

6

Complexe intranets voor corporaties

37

Populaire Facebook koppelingen

54

E-mail marketing campagnes

6

Gevorderde Web Development Ninjas

Cross-platform & responsive web development

We bieden rigoureuze tests voor alle belangrijke apparaattypen, evenals browsers en besturingssystemen voordat we uw nieuwe website lanceren en het project ondertekenen. Testen wordt zowel als gebruiker als als beheerder uitgevoerd om ervoor te zorgen dat uw site modern en responsief is.

 

Beveiligde testomgeving voor uw online web-project

We gebruiken complexe tools voor het verzamelen van inhoud, waarmee inhoud kan worden weergegeven in termen van site-architectuur. Belangrijke wijzigingen worden aangebracht voordat [rojecten live gaan. U hebt ook toegang tot een beveiligde staging- of testomgeving van uw site die tijdens het maken van uw site door Uppersite wordt gehost.

 
Effective Web Development Solutions

HAAL MEER UIT JE WEBSITE!

Vertel ons over uw bedrijf

Laat ons u helpen uw bedrijf met passie online te laten groeien

Recensies

Bekijk meer

Neem vandaag nog contact met ons op en haal het maximale rendement uit uw investeringen.